Trainingen

Wij hebben een gevarieerd trainingsaanbod op het gebied van GMP en GDP en kunnen deze zowel intern als extern aanbieden.

Maatwerk

Wij gaan graag uit van uw opleidingsbehoeften. Zo creëren we trainingen die aansluiten op uw wensen en eigen kwaliteitssystemen. We gaan samen voor een optimale benutting van uw tijd en middelen en dus voor een maximaal opleidingsrendement. Wij helpen u aan meer kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid.

Opleidingscontract

Ook bieden wij de mogelijkheid om samen een opleidingstraject uit te zetten. Onze rol hierin is inventariseren, adviseren en een opleidingsplan creëren. Draagt u de zorg voor het gehele traject liever uit handen, dan kunt u bij ons een opleidingscontract afsluiten. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om de opleidingsdoelstellingen en de voortgang. Dat doen wij voor u.

Coaching

Er valt altijd nog meer te leren. Na de training is het zaak om opgedane kennis en ideeën in praktijk te brengen, en om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen. Wij ondersteunen u en uw medewerkers hier graag in. Dat kan als coach in groepsverband, maar ook individuele coaching is een optie. Dat kan, afhankelijk van uw wensen, zowel een tijdelijk als structureel karakter hebben.