GxP-coaching op de werkvloer

Advies op basis van expertise en jarenlange ervaring

Home 5 Consultancy 5 GxP-coaching op de werkvloer

Ooit nagedacht over een GMP of GDP coach op de werkvloer?

Geef uw medewerkers gerichte coaching gericht op de naleving van GxP terwijl ze actief zijn op de werkplek. Onze ervaren coaches zijn er om uw team te begeleiden en te versterken in hun GxP-vaardigheden en kennis. Bij ons gaat het niet alleen om tijdelijke verbeteringen, maar om een duurzame groei in het kennisniveau en de prestaties op de werkvloer. In tegenstelling tot trainingen die zich focussen op theoretische kennis, biedt coaching praktische en directe begeleiding. Hierdoor kunnen uw medewerkers GxP-richtlijnen meteen toepassen in hun werkomgeving, waardoor het leerproces sneller verloopt en de kans op effectieve toepassing groter is.

Duurzaam leren door een coach voor GMP en GDP naast medewerkers op de werkvloer te zetten

Persoonlijke aandacht en maatwerk

Onze coaching biedt individuele aandacht en maatwerk voor degenen die gecoacht worden. Coaches kunnen specifiek ingaan op de vragen, behoeften en uitdagingen van een medewerker. Dit leidt tot snellere persoonlijke groei en ontwikkeling.

Duurzaam leren door een coach voor GMP en GDP naast medewerkers op de werkvloer te zetten

Identificatie van onbewuste Fouten

Coaches kijken objectief naar werkgedrag, waardoor ze onbewuste fouten of inefficiënties identificeren. Hierdoor zijn ze in staat om vroegtijdig problemen aan te pakken en kunnen we voorkomen dat kleine fouten zich ophopen tot grotere issues.

Duurzaam leren door een coach voor GMP en GDP naast medewerkers op de werkvloer te zetten

Directe toepassing van kennis

Met onze coaching passen medewerkers direct nieuwe kennis en vaardigheden toe in de praktijk, wat resulteert in directe verbeteringen op de werkvloer. Daarnaast worden alle vragen en onduidelijkheden snel geïdentificeerd en effectief aangepakt.

Duurzaam leren door een coach voor GMP en GDP naast medewerkers op de werkvloer te zetten

Duurzame gedragsverandering

We richten ons op het verbeteren van gedrag en het ontwikkelen van blijvende vaardigheden. We helpen mensen niet alleen om tijdelijk hun werkzaamheden beter uit te voeren. Onze coaches doelen op het realiseren van een blijvende groei en verandering.

Onze aanpak

GxP-coachingstraject is ontworpen om uw medewerkers te begeleiden en te versterken in hun GMP of GDP vaardigheden en kennis. Hier is een overzicht van het stappenplan dat we volgen:

1. Behoeftenanalyse

Ons traject begint met een grondige behoefteanalyse. We werken nauw samen met uw team om te begrijpen waar de uitdagingen liggen en welke specifieke GMP-gebieden verbetering behoeven.

2. Doelstellingen vaststellen

Op basis van de behoeftenanalyse stellen we duidelijke doelstellingen vast voor het coachingstraject. Deze doelstellingen zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelen en GMP-vereisten.

3. Maatwerk coachingplan

Onze ervaren GMP-coaches ontwikkelen een maatwerk coachingplan dat is afgestemd op de individuele behoeften van uw medewerkers.

4. Individuele coaching

De coachingssessies worden uitgevoerd op de werkvloer, waarbij onze coaches uw medewerkers begeleiden en ondersteunen bij de directe toepassing van GMP-richtlijnen. Onze coaches zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden en eventuele onduidelijkheden direct op te helderen.

5. Monitoring en evaluatie

Tijdens het traject monitoren we voortdurend de voortgang en de prestaties van uw medewerkers. We houden regelmatige evaluatiesessies om te zorgen dat de gestelde doelen worden behaald.

Indien nodig passen we het coachingplan aan op basis van de voortgang en feedback. We streven voortdurend naar verbetering en maximale effectiviteit.

 

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe ons coachingstraject de kennis en discipline van uw medewerkers naar een hoger niveau kan tillen.

Interesse?

Opzoek naar een interim-medewerker?
Wij denken graag met u mee!