Welkom bij Pharmatech Consultancy & Training

Specialist in GMP & GDP trainingen

Home 5 Training

Van praktische workshops tot aan verdieping in belangrijke GMP & GDP theoriëen

Kan uw team, afdeling of personeel extra GMP en/of GDP kennis gebruiken? Heeft het personeel training nodig in specifieke vaardigheden? Geef ons de uitdaging. We kijken wat de behoefte is en ontwikkelen een praktische training of workshop bij u op locatie. Op interactieve wijze leren wij het personeel de kennis en/of vaardigheden die nodig zijn. Samen formuleren we concrete leerdoelen zodat wij de focus kunnen leggen op dat wat belangrijk is.

Binnenkort op de agenda

Data & inschrijven

30 mei 2023
GDP RP - Responsible Person
Hoevelaken

Data & inschrijven

1 juni 2023
GDP API - Aangewezen Persoon
Hoevelaken

Data & inschrijven

6 juni 2023
Good Quality Management Practice
Hoevelaken

Data & inschrijven

8 juni 2023
GMP/GDP voor GDS
Hoevelaken

Data & inschrijven

13 juni 2023
GMP - Introductie
Hoevelaken

Data & inschrijven

14 juni 2023
Workshop Aseptisch Werken - Follow-up
Hoevelaken

Deze deelnemers gingen u voor

Deelnemer volgde 'Farmacie voor RP/AP' op 23/06/22

“Erg goed en interessant les gegeven. De docent heeft veel vakkennis. Ik heb geboeid geluisterd, actief meegedaan en echt veel opgestoken.”

Deelnemer volgde 'GDP RP Veterinair' op 10/05/22

“Fijne docenten. Ondanks de vele informatie toch interessant en goed te volgen. Goede inhoud van cursus en goed cursusmateriaal.”

Deelnemer volgde 'GDP Responsible Person' op 29/03/22

“Heldere uitleg en veel parate kennis uit de praktijk.”

Deelnemer volgde 'Train de trainer in een GxP omgeving' op 03/02/22

“Compliment over de wijze waarop de docent training geeft. Rust, verdelen van verschillende vormen zodat mijn aandacht er de hele dag bij bleef!”

Onze visie op trainingen

Een training is wat ons betreft pas effectief als deelnemers de kennis uit de training direct kunnen vertalen naar hun eigen praktijk. Daarom zorgen wij ervoor dat deelnemers oefenen met praktijkopdrachten die gebaseerd zijn op actuele vraagstukken. Een bijkomend voordeel is dat deze opdrachten ook waardevol zijn voor de organisatie waar de deelnemer werkt.

Bovendien brengt elke deelnemer eigen ervaringen en praktijkvoorbeelden in. Hierdoor ontstaan boeiende en leerzame discussies. De diverse achtergronden en ervaringen zijn een verrijking van de leerstof. Het zorgt ervoor dat deelnemers ook van elkaar leren. Iedere training biedt enorm veel inspiratie. Na afloop van de trainingen gaan deelnemers met veel energie weer aan de slag gaan in hun eigen werkomgeving.

Incompany trainingen

Wat is de leerbehoefte van uw personeel? Dat zoeken we graag samen met u uit. Zo kunnen onze ervaren trainers resultaatgericht trainen. Een stuk maatwerk waarbij we zorgen dat de training goed aansluit op het gewenste resultaat. Daarnaast geven wij ook een groot deel van onze standaard trainingen intern bij organisaties.

Advies voor GMP GDP of kwaliteitsvraag farmacie

Opleidingscontract

In de praktijk hebben medewerkers vaak hun eigen interpretatie voor het opvolgen van een procedure. Hoe zorg je voor uniformiteit? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers na een training de nieuwe kennis toepassen? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers hun kennis up-to-date houden? Wij helpen u of uw organisatie hier graag bij. Onze coachingstrajecten helpen het behalen van de doelstellingen van zowel medewerkers als de organisatie. We bieden coaching zowel in groepen als individueel aan, en zowel tijdelijk als structureel.

Farmaceutische Educatie

Volgt u of volgen uw medewerker(s) liever een training op een eigen gekozen moment en plek? Met onze farmaceutische e-learning leer je laagdrempelig de nodige kennis op je eigen gekozen moment, plek en tempo. Onze online curussuen zijn ontwikkeld door vak- en opleidingsdeskundigen. Interactieve vragen, foto’s, illustraties, animaties en filmpjes zorgen ervoor dat je alle leerstof eenvoudig onthoudt. Ook is het bij ons mogelijk om e-learning te combineren met ons trainingsaanbod om online en fysiek leren te combineren.