Welkom bij Pharmatech Consultancy & Training

Specialist in GMP & GDP trainingen

Home 5 Training

Van praktische workshops tot aan verdieping in belangrijke GMP & GDP theoriën

Kan uw team, afdeling of personeel extra GMP en/of GDP kennis gebruiken? Heeft het personeel training nodig in specifieke vaardigheden? Geef ons de uitdaging. We kijken wat de behoefte is en ontwikkelen een praktische training of workshop bij u op locatie. Op interactieve wijze leren wij het personeel de kennis en/of vaardigheden leren die nodig zijn. Samen formuleren we concrete leerdoelen zodat wij de focus kunnen leggen op dat wat belangrijk is.

Binnenkort op de agenda

9 februari 2023GDP RP - Follow-up1 dagPharmatech Hoevelaken InfoVOL
14 februari 2023GDP RP - Responsible Person 1 dagPharmatech Hoevelaken InfoInschrijven
15 februari 2023Workshop Aseptisch Werken - Basis1 dagPharmatech Hoevelaken InfoInschrijven
7 maart 2023GDP API - Aangewezen Persoon1 dagPharmatech Hoevelaken InfoInschrijven
8 maart 2023GMP - Introductie 1 dagPharmatech Hoevelaken InfoInschrijven
13 maart 2023GDP RP (English) - Online (3 LIVE sessions)3 dagenPharmatech Hoevelaken InfoInschrijven

Deze deelnemers gingen u voor

Deelnemer volgde 'Farmacie voor RP/AP' op 23/06/22

“Erg goed en interessant les gegeven. De docent heeft veel vakkennis. Ik heb geboeid geluisterd, actief meegedaan en echt veel opgestoken.”

Deelnemer volgde 'GDP RP Veterinair' op 10/05/22

“Fijne docenten. Ondanks de vele informatie toch interessant en goed te volgen. Goede inhoud van cursus en goed cursusmateriaal.”

Deelnemer volgde 'GDP Responsible Person' op 29/03/22

“Heldere uitleg en veel parate kennis uit de praktijk.”

Deelnemer volgde 'Train de trainer in een GxP omgeving' op 03/02/22

“Compliment over de wijze waarop de docent training geeft. Rust, verdelen van verschillende vormen zodat mijn aandacht er de hele dag bij bleef!”

Onze visie op trainingen

Een training is wat ons betreft pas effectief als deelnemers de kennis uit de training direct kunnen vertalen naar hun eigen praktijk. Daarom zorgen wij ervoor dat deelnemers oefenen met praktijkopdrachten die gebaseerd zijn op actuele vraagstukken. Een bijkomend voordeel is dat deze opdrachten ook waardevol zijn voor de organisatie waar de deelnemer werkt.
Bovendien brengt elke deelnemer eigen ervaringen en praktijkvoorbeelden in. Hierdoor ontstaan boeiende en leerzame discussies. De diverse achtergronden en ervaringen zijn een verrijking van de leerstof. Het zorgt ervoor dat deelnemers ook van elkaar leren. Iedere training biedt enorm veel inspiratie. Na afloop van de trainingen gaan deelnemers met veel energie weer aan de slag gaan in hun eigen werkomgeving.

Incompany trainingen

Wat is de leerbehoefte van uw personeel? Dat zoeken we graag samen met u uit. Zo kunnen onze ervaren trainers resultaatgericht trainen. Een stuk maatwerk waarbij we zorgen dat de training goed aansluit op het gewenste resultaat. Daarnaast geven wij ook een groot deel van onze standaard trainingen intern bij organisaties.

Incompany training GMP GDP

Opleidingscontract

In de praktijk hebben medewerkers vaak hun eigen interpretatie voor het opvolgen van een procedure. Hoe zorg je voor uniformiteit? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers na een training de nieuwe kennis toepassen? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers hun kennis up-to-date houden? Wij helpen u of uw organisatie hier graag bij. Onze coachingstrajecten helpen medewerkers en de organisatie bij het behalen van de doelstellingen. We bieden coaching zowel in groepsverband als individueel en tijdelijk als structureel aan.

Farmaceutische Educatie

Volgt u of volgen uw medewerker(s) liever een training op een eigen gekozen moment en plek? Dan biedt e-learning de uitkomst. Met onze e-lessen leer je laagdrempelig de nodige kennis op je eigen gekozen moment, plek en tempo. Onze e-lessen zijn ontwikkeld door vak- en opleidingsdeskundigen. Interactieve vragen, foto’s, illustraties, animaties en filmpjes zorgen ervoor dat je alle leerstof eenvoudig onthoudt. Ook is het bij ons mogelijk om e-learning te combineren met ons trainingsaanbod om online en fysiek leren te combineren.