Welkom bij Pharmatech Consultancy & Training

Specialist in GMP & GDP trainingen

Home 5 Training

Van praktische workshops tot aan verdieping in belangrijke GMP & GDP theoriëen

Kan uw team, afdeling of personeel extra GMP en/of GDP kennis gebruiken? Heeft het personeel training nodig in specifieke vaardigheden? Geef ons de uitdaging. We kijken wat de behoefte is en ontwikkelen een praktische training of workshop bij u op locatie. Op interactieve wijze leren wij het personeel de kennis en/of vaardigheden die nodig zijn. Samen formuleren we concrete leerdoelen zodat wij de focus kunnen leggen op dat wat belangrijk is.

Binnenkort op de agenda

Data & inschrijven

7 mei 2024
GDP Veterinair - Responsible Person

Data & inschrijven

14 mei 2024
GDP RP - Responsible Person

Data & inschrijven

15 mei 2024
Validatie - Theorie en praktijk

Data & inschrijven

16 mei 2024
Quality Risk Management

Data & inschrijven

21 mei 2024
Good Quality Management Practice

Data & inschrijven

22 mei 2024
Root Cause Analyse

Data & inschrijven

23 mei 2024
GDP RP - Follow-up

Dates & registration

27 mei 2024
GDP - Good Distribution Practice (English)

Data & inschrijven

28 mei 2024
Train de trainer in een GxP omgeving

Data & inschrijven

29 & 30-5-2024
Masterclass GMP Ziekenhuisfarmacie

Data & inschrijven

4 juni 2024
GMDP voor GDS

Deze deelnemers gingen u voor

Deelnemer volgde 'GMP GDP voor GDS' op 08/06/23

“Fijne training, erg duidelijk. De praktijkopdrachten en voorbeelden zijn prettig.”

Deelnemer volgde 'GMDP - Zelfinspecties/interne audits' op 23/05/23

“Een fijne en complete training met leuke trainers. Fijn dat we zelf konden oefenen met de opdrachten en gesprekstechnieken.”

Deelnemer volgde 'GDP Responsible Person' op 25/04/23

“Positief verrast vanwege de praktische toepassing. Leuke en interactieve manier van training geven. Blijf zo enthousiast training geven zoals jullie nu doen.”

Deelnemer volgde 'Masterclass GMP Ziekenhuisfarmacie' op 09/05/23

“Een goede afwisseling van sprekers en onderwerpen. Uit elk onderwerp heb ik wel wat opgestoken. Zeker aan te raden.”

Onze visie op trainingen

Een training is wat ons betreft pas effectief als deelnemers de kennis uit de training direct kunnen vertalen naar hun eigen praktijk. Daarom zorgen wij ervoor dat deelnemers oefenen met praktijkopdrachten die gebaseerd zijn op actuele vraagstukken. Een bijkomend voordeel is dat deze opdrachten ook waardevol zijn voor de organisatie waar de deelnemer werkt.

Bovendien brengt elke deelnemer eigen ervaringen en praktijkvoorbeelden in. Hierdoor ontstaan boeiende en leerzame discussies. De diverse achtergronden en ervaringen zijn een verrijking van de leerstof. Het zorgt ervoor dat deelnemers ook van elkaar leren. Iedere training biedt enorm veel inspiratie. Na afloop van de trainingen gaan deelnemers met veel energie weer aan de slag gaan in hun eigen werkomgeving.

Incompany trainingen

Wat is de leerbehoefte van uw personeel? Dat zoeken we graag samen met u uit. Zo kunnen onze ervaren trainers resultaatgericht trainen. Een stuk maatwerk waarbij we zorgen dat de training goed aansluit op het gewenste resultaat. Daarnaast geven wij ook een groot deel van onze standaard trainingen intern bij organisaties.

Advies voor GMP GDP of kwaliteitsvraag farmacie

Opleidingscontract

In de praktijk hebben medewerkers vaak hun eigen interpretatie voor het opvolgen van een procedure. Hoe zorg je voor uniformiteit? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers na een training de nieuwe kennis toepassen? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers hun kennis up-to-date houden? Wij helpen u of uw organisatie hier graag bij. Onze coachingstrajecten helpen het behalen van de doelstellingen van zowel medewerkers als de organisatie. We bieden coaching zowel in groepen als individueel aan, en zowel tijdelijk als structureel.

Farmaceutische Educatie

Volgt u of volgen uw medewerker(s) liever een training op een eigen gekozen moment en plek? Met onze farmaceutische e-learning leer je laagdrempelig de nodige kennis op je eigen gekozen moment, plek en tempo. Onze online curussuen zijn ontwikkeld door vak- en opleidingsdeskundigen. Interactieve vragen, foto’s, illustraties, animaties en filmpjes zorgen ervoor dat je alle leerstof eenvoudig onthoudt. Ook is het bij ons mogelijk om e-learning te combineren met ons trainingsaanbod om online en fysiek leren te combineren.