Welkom bij Pharmatech Consultancy & Training

Deskundig farmaceutisch advies

Home 5 Consultancy

Ondersteuning bij het invoeren, onderhouden en verbeteren van kwaliteitssystemen

Onze consultants geven u professioneel advies en ondersteunen u bij het invoeren, onderhouden en verbeteren van uw kwaliteitssysteem in al zijn facetten. Dat doen wij bij fabrikanten van farmaceutische en veterinaire producten, maar eveneens bij bedrijven betrokken bij het leveren van klinisch studiemateriaal, medische hulpmiddelen en (bulk-) grondstoffen voor de farmaceutische industrie. Daarnaast onderhouden we actieve contacten met apotheken, grootbereiders, GDS-bedrijven, ziekenhuisapotheken, groothandelaren en distributeurs van geneesmiddelen.

Advies voor GMP GDP of kwaliteitsvraag farmacie

Deskundig advies

Onze consultants zijn expert binnen hun vakgebied. Ze weten alles van wet- en regelgeving en zijn vooral pragmatisch in de vertaling naar oplossingen in de praktijk. Wij investeren continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

GxP audits & GAP-analyse

Als extern auditor inspecteren we voor onze klanten de GxP-compliance (GMP, GDP, GLP, GCP, GMPz, GAMP) van hun toeleveranciers, zowel nationaal als internationaal. Als intern auditor beoordelen we de GxP-compliance van onze opdrachtgever. Een onpartijdige beoordeling tegen de geldende regelgeving. Ons team kent onafhankelijke gekwalificeerde auditoren met jarenlange ervaring.  

Advies voor GMP GDP of kwaliteitsvraag farmacie

Interim management

Soms heeft u als organisatie extra versterking nodig. Interim management kan een passende oplossing zijn voor een tijdelijk tekort aan personeel. Bij een (on)verwachte reorganisatie, ter overbrugging van de invulling van een vacature, of voor het vlottrekken van een project. Onze consultants hebben een brede kijk op zaken, zijn gericht op pragmatische oplossingen en staan voor u klaar.

GMP/GDP opleidingscoordinator

Een op maat gemaakt GMP of GDP opleidingsplan ontzorgt het management van het juist opleiden van personeel. Geef de ontwikkeling, begeleiding én het bewaken van de voortgang uit handen aan één van onze opleidings-coördinatoren. Zij kunnen een passend opleidingsplan opstellen dat aansluit op de leerbehoefte en het kennis- en ervaringsniveau van het personeel.

Online farmaceutisch advies

Heeft u een uitdaging en kan u advies van een farmaceutisch expert goed gebruiken? Vraag een online adviesgesprek aan bij Pharmatech en krijg advies van een consultant met uitgebreide kennis en ervaring.  Onze consultants zijn divers in hun achtergrond en expertise op farmaceutisch gebied. Naar aanleiding van uw vraag selecteren we de juiste consultant met de juiste kennis voor het adviesgesprek

Farmaceutische training & e-learning

Wij hebben een uitgebereid aanbod aan trainingen en opleidingen specifiek op farmaceutisch vakgebied. We verzorgen deze trainingen op onze traininglocatie in Hoevelaken, maar eventueel ook op een externe locatie, of intern binnen uw bedrijf.
Liever online? Een deel van onze trainingen geven we via een webinar. Daarnaast bieden we een uitgebreid aanbod aan e-learnings.