Online Farmaceutisch Advies

Advies van een farmaceutisch expert

Home 5 Consultancy 5 Online farmaceutisch advies

Uitdaging op het gebied van GDP, GMP of kwaliteit? Bevraag een van onze farmaceutische experts

Heeft u een uitdaging en kan u advies van een farmaceutisch expert goed gebruiken? Vraag dan een online adviesgesprek aan bij Pharmatech en krijg advies van een consultant met uitgebreide kennis en ervaring. Het online adviesgesprek biedt een laagdrempelige oplossing voor uw uitdagingen.

Onze consultants zijn divers in hun achtergrond en expertise op farmaceutisch gebied. Naar aanleiding van uw vraag selecteren we de juiste consultant met de juiste kennis voor het adviesgesprek. Onze consultants hebben kennis in onder andere:

  • GMP
  • GDP
  • Kwaliteitssystemen
  • Certificeringen
  • Interne & externe audits
Advies voor GMP GDP of kwaliteitsvraag farmacie

1. Deel uw uitdaging met ons

Deel uw uitdaging met ons via onderstaand contactformulier. Vervolgens selecteren wij een consultant met de juiste expertise voor uw uitdaging. Wij koppelen terug hoeveel tijd de consultant denkt nodig te hebben om u van advies te voorzien (minimaal 30 minuten) en welke kosten hier aan zijn verbonden. Bij akkoord brengen wij in contact met de consultant om het online gesprek in te plannen.

2. Het online adviesgesprek

Het online gesprek vindt plaats via Zoom of Teams. In dit gesprek bespreken de consultant en u samen de uitdaging. Aan het einde van het gesprek stemt de consultant met u af of een eventueel vervolggesprek nodig is. Zo ja, dan plannen we een vervolggesprek in

Advies voor GMP GDP of kwaliteitsvraag farmacie