Over ons

Pharmatech Consultancy & Training

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime ervaring.  Wij bieden kwaliteit, gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat en doen er alles aan om onze klanten blij te maken.

Ons kantoor in Hoevelaken

Ons kantoor en trainingslocatie is gelegen op een rustige plek in Hoevelaken. Het pand heeft een centrale trainingsruimte dat omringd wordt door de kantoren van onze consultants en de backoffice. Parkeerplaatsen voor de deur zorgen ervoor dat deelnemers eenvoudig kunnen parkeren. Op loopafstand bevindt zich een bushalte. Open hier een routebeschrijving naar onze trainingslocatie.

Onze trainingsruimte

Veel van onze trainingen verzorgen wij in onze eigen trainingsruimte in ons kantoor in Hoevelaken. Tijdens de training verzorgen wij koffie, thee, frisdrank een kleine snack en vers fruit. In de lunchpauze genieten deelnemers van een uitgebreide lunch die vers bereid wordt.

Laminaire Air-flow kast (LAF)

In onze trainingsruimte staat een LAF-kast. Deze kast zorgt ervoor dat we tijdens de training aseptische werken gelijk praktisch aan de slag kunnen. Nieuwe kennis wordt direct toegepast in de praktijk.