Transport geneesmiddelen, wat zijn de risico’s en welke Europese regels gelden?

Volg een GDP training van Pharmatech

Home 5 Training 5 GDP logistiek transport

Als logistieke of transportmedewerker van geneesmiddelen heb je kennis nodig over Goede Distributie Praktijken (GDP).

Vervoeren jullie farmaceutische producten? Of slaan jullie farmaceutische producten (tijdelijk) op? De GDP-richtnoer stelt als belangrijke eis dat elke logistieke en transportmedewerker van geneesmiddelen zich bewust moet zijn van de risico’s van hun werk op de geneesmiddelenkwaliteit. In diverse trainingen behandelen wij de GDP-kennis die je nodig hebt binnen de logistiek en transport van geneesmiddelen. Denk aan de wet- en regelgeving, risico’s en bijbehorende maatregelen.

Onze trainingen in GDP voor logistiek en transport

Wij bieden meerdere trainingen aan die relevant zijn voor het opslaan en vervoeren van farmaceutische producten. Onze trainingen zijn ontwikkeld door zowel trainers met jarenlange praktijkervaring als onderwijskundigen. We geven trainingen op basis van open inschrijvingen op ons eigen trainingslocatie als in-company op uw locatie.

Onze live GDP-trainingen relevant voor logistiek en transport:

Heeft uw personeel specifieke kennis binnen GDP nodig? 

Wij ontwikkelen regelmatig op maat gemaakte trainingen voor bedrijven met specifieke leerbehoeftes. We kijken wat de behoefte is en formuleren samen concrete leerdoelen zodat wij de focus kunnen leggen op wat belangrijk is. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te bespreken.

Onze online cursussen in GDP voor logistiek en transport

Met onze online cursussen leren medewerkers laagdrempelig de nodige kennis op hun eigen gekozen moment, plek en tempo. Onze online cursussen zijn ontwikkeld door vakdeskundigen en opleidingsdeskundigen op het gebied van GDP. Door onze interactieve vragen, foto’s, illustraties en filmpjes zorgen we ervoor we dat medewerkers alle leerstof eenvoudig onthouden. Door middel van een toets testen we of de opgedane kennis voldoende is.

Onze online GDP-cursussen voor logistiek en transport:
Op maat gemaakte online cursussen

Sluiten onze standaard online cursussen niet volledig aan bij uw wensen? Wilt u interne procedures geïntegreerd hebben in het programma? Of wilt u een bedrijfscontract afsluiten, waarmee medewerkers eenvoudig toegang hebben tot de e-lessen?  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag over onze mogelijkheden.

Training in een andere taal nodig?

Heeft u een training in een andere taal dan Nederlands nodig? Op aanvraag vertalen wij online cursussen in de door u gewenste taal. Ook bieden wij de mogelijkheid om onze live trainingen in het Engels te geven. Contact ons voor meer informatie. 

GDP training voor logistiek en transport in andere taal