Covid-19 beleid

Ons beleid omtrent coronavirus.

Op deze pagina staan de meest gestelde vragen en antwoorden. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op

Gaan de opleidingen en trainingen door?

Alle geplande opleidingen en trainingen gaan door.

Kan de training ook op afstand worden gevolgd?

Een aantal van onze klassikale trainingen zijn ook online te volgen (hybride trainingen). Wanneer er gegronde bezwaren zijn om de training vanwege het coronavirus niet klassikaal te volgen, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij kijken dan samen met u naar een passende oplossing. Bij hybride trainingen is omzetten van klassikaal naar online deelname altijd mogelijk.

Ik heb me ingeschreven voor een training en ik mag vanwege mijn werk of vanwege een persoonlijke risicofactor niet naar de training toe.

Bij Pharmatech zorgen we in dit geval voor dat u uw training kosteloos kan verplaatsen naar een later moment. Neem hiervoor – uiterlijk 1 week voor aanvang – telefonisch contact met ons op om een nieuwe datum in te plannen. Mocht het een hybride training betreffen en u heeft zich voor de klassikale deelname opgegeven dan kunt u altijd alsnog online deelnemen.

Wat doet de trainingslocatie om verspreiding van het virus te voorkomen?

Pharmatech neemt haar verantwoordelijkheid er voor te zorgen dat trainingsbijeenkomsten op een veilige en verantwoorde wijze plaats kunnen vinden. We baseren ons hierbij op de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Een greep uit de maatregelen die we hebben genomen:

  • Zowel de docent als de deelnemers moeten de beschikking hebben over een volledig
    vaccinatiebewijs, een herstelbewijs <6 maanden of een testbewijs <24 uur voor
    aanvang training, we controleren bij binnenkomst de QR code.
  • Bij binnenkomst verwachten we dat de deelnemers een mondkapje dragen, ook bij verplaatsing binnen het pand. We laten de keus aan de deelnemer zelf om ook tijdens de training een mondkapje te blijven dragen.
  • Bij het betreden van de cursusruimte moeten de handen gedesinfecteerd worden (en
    voor/na lunch en toiletbezoek).