Leren in uw eigen tempo met online cursussen ontwikkelt door farmaceutische vakdeskundigen

Met onze online cursussen leert u laagdrempelig de nodige kennis op je eigen gekozen moment, plek en tempo. Onze e-lessen zijn ontwikkeld door vakdeskundigen en opleidingsdeskundigen. U verliest uw aandacht geen moment door onze interactieve vragen. Foto’s, illustraties, animaties en filmpjes zorgen ervoor dat u alle leerstof eenvoudig onthoudt.

De flexibiliteit van E-learning

Farmaceutische training online e-learning

Wanneer het u uitkomt

Farmaceutische training online e-learning

Op de plek waar u wilt

Farmaceutische training online e-learning

Op uw eigen tempo

Waarom onze E-learning

Onze online cursussen zijn 24/7 beschikbaar in het account van de deelnemer. De lessen zijn onderverdeeld in modules en/of paragraferen. Hierdoor kunnen deelnemers een e-les makkelijk uitspreiden in verschillende momenten.

Deelnemen als bedrijf

E-learning helpt organisaties om personeel snel op de hoogte te brengen van nieuwe of veranderde processen, producten, systemen of wet -en regelgevingen. Een op maat gemaakt e-les is hierbij ideaal. In een op maat gemaakte e-les zorgen we ervoor dat de inhoud aansluit bij de leerdoelen- en behoeftes van het personeel en de organisatie. We gebruiken, indien gewenst, foto’s en video’s uit uw praktijk zodat de leerstof goed herkenbaar is voor de medewerkers.  Wilt u een unieke bedrijsspecifieke e-learning, neem dan contact met ons

Farmaceutisch Technicus/Vakman

Farmaceutisch vakman en -technicus zijn opleidingen die georganiseerd worden door de stichting Edufarma. Wij bieden voor deze opleiding een studiebegeleidings-programma. Hierin ondersteunen we deelnemers in het bestuderen van het cursusboek. We bereiden de deelnemers zo goed mogelijk voor  op het landelijke examen. De studiebegeleiding vindt deels via e-learning en deels via klassikale studiebijeenkomsten plaats. Na afloop van het studiebegeleidingsprogramma wordt een proefexamen afgenomen.