Ons aanbod in e-lessen

Alle online farmaceutische trainingen.

Home 5 E-learning 5 E-lessen

[module cursusprogramma]

Deze deelnemers gingen u voor

Deelnemer volgde 'GDP Basiskennis' op 28/06/22

"De e-les is duidelijk, kort & bondig met voorbeelden uit het nieuws. Door deze e-les kwamen een aantal verbeterpunten voor ons bedrijf naar voren. die gaan we aanpakken!"

Deelnemer volgde 'GDP Responsible Person' op 11/07/22

"De brede & goede opzet en heldere uitleg zijn fijn. Ik merk dat onze Cold Chain niet op orde is. De stof uit deze e-les ga ik toepassen."

Deelnemer volgde 'GMP voor Ziekenhuisapotheek' op 14/06/22

"De afwisseling met tekst, filmpjes en vragen tussendoor is prettig. Het is een leerzame cursus waardoor je beter de regels van GMP-z gaat naleven."

Deelnemer volgde 'Goede Documentatie Praktijken' op 18/03/22

"Heel toegankelijk en interactief. Fijn dat er geen lappen tekst waren, maar ook voldoende kleine oefeningen en luistermogelijkheden."

Live trainingen op onze eigen trainingslocatie

Met veel zorg en aandacht ontwikkelen wij trainingen op het gebied van kwaliteitszorg, Goede Manieren van Produceren (GMP) en Goede Distributie Praktijken (GDP). Onze trainingen zijn up-to-date met de laatste regelgeving en trends. Kwaliteit en praktijkgerichtheid staat voorop. Wij organiseren deze trainingen op onze eigen trainingslocatie in Hoevelaken. Veel van deze trainingen kunnen wij ook extern verzorgen.

FAQ

Bekijk hier de antwoorden op veel gestelde vragen.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.